Två styckenDe två ungdomarna satt mitt emot varandra på ett långt bord. Hon var hos han för första gången. Han presenterade henne som flickvän för föräldrarna och syskonen vilket hon inte hade något emot. I den stora familjen på fem syskon satt hon. Lite vilsen bland alla hamburgarebröd och dressingar. Fan tänkte hon, typisk jävla första mat. Det hamnade lite dressing på tröjan vilket hon snabbt torkade bort, ingen märkte något, tur!

Middagen var över snabbare än förväntat och formella frågor som familj, boende och skola besvarades. Det var en konstig känsla att sitta där tyckte hon. Hon sneglade över på det långa bordet och där satt han, hennes pojkvän. Ordet kändes bra i munnen. Hon tänkte det tre gånger för sig själv. Pojkvän, pojkvän, pojkvän.

 

Han hjälpte hans lillasyster. Det var något med maten, väldigt gulligt tyckte hon iallafall. Sen när föräldrarna äntligen dragit på fest och alla de andra syskonen gått ut för att göra något var de själva. En av bröderna satt på ovanvåningen men det gjorde ingenting.

De satte sig i soffan och skrattade åt något som hänt under middagen. Båda var nervösa.

 

Kolla film fick han ur sig. Tillsammans valde de någon film som båda förmodligen redan sett innan. Ingen av dem brydde sig egentligen om vilken film det var. Men att kolla film är ett måste i början, hade hon fått förklarat för sig av en av vännerna.

 

Soffan var inte jätte stor. Det fanns två stycken och de valde den mindre. Händerna låg bredvid varandra med tio centimeters avstånd längs soffryggen. Han trummade lite med en tummen. En inbjudan tänkte hon och tog nervöst handen i sin. Han besvarade och plötsligt satt de tätt bredvid varandra. Vilken film det var, vad klockan var spelade nu längre ingen roll. Två ungdomar låg på soffan i någon mindre by i Sverige hånglandes som två huliganer och inte ens en jordbävning hade kunnat rubba det som hände.


Skärp dig

 

 

Äh skriv, skriv skriv Amanda, sade hon till sig själv. Sittandes i flickrummet med 17 år på ryggen och några fundersamma funderingar. Lös livet, tänkte hon. Nå dina mål och allas förväntningar. Du är som en som inte kan simma. Försök att håll dig ovanför ytan. Men tillslut inser hon att efter en tids sparkande kommer kroppen ge vika och falla för vattnet. Men hon intalar sig själv att någonstans snart finns där en livboj.

Sluta pressa dig själv. Sluta försök leva upp till andras förväntningar. Slut vilja vara alla till lags. Tänk på dig själv för i helvete.


För fan våga misslyckas. Du ska för ihelvete leva i minst 60 år till nog fan har du tid att lära dig av dina misstag och hinna med alla dina drömmar och mål.
Jag vill ha någon

Jag vill ha någon som säger att jag är skitsnygg när jag inte är det
Någon som tycker att mullighet är helt okej
och någon som finner orakadeben ganska helt okej.
Någon som kan ligga bredvid utan att säga så väldigt mycket och någon som kan
säga till mig när jag säger för mycket.
Någon som ......
Såhär kan alla fortsätta i all oändlighet. Måla upp en perfekt bild med ett ideal om hur någon ska vara.
Nu skiter jag i det.
Notera, fortfarande singel!

CK

Camp korv.
Några av mina vänner har byggt ett camp i skogen och mångak vällar spenderas där.
Dagens samtalsämne
- Hur går det till när en kille får orgasm utan utlösning? Det sker oftast samtidigt?
- Ola är hungrig
- Rasmus, hur han ska få tag i billig dricka till siesta.
Jag kissade också fyra gånger på tre timmar, värre än en gravid kvinna.

Note

Jag hittade gamla dikter från dikta.se som jag var medlem i under min yngre tyngre år.
I'm just a girl

Standing helpless in this stupid world

Asking a boy to protect me

Asking a boy to love me

Asking a boy to be mine.
Skrivet den 31 Januari 2008. Mer än tre år sedan. Jag har alltid skrivit, det har rensat mina tankar och hjälpt mig göra av med den smärta jag känt inombords. Inte många vet om att jag skrivit så mycket som jag gjort. På två år skrev jag 105 dikter + minst lika många som jag dock inte valde att lägga ut på hemsidan.
Just denna dikten skrev jag när jag vart olyckligt kär. Han var så snygg då och hela världen kretsade kring honom.
Just nu känns dikten ironisk men just då när pennan precis lämnat pappret då tyckte jag den var nyskapande och tillräckligt djup för att få någon annan att läsa den och förstå alla mina bekymmer.

OKEJ... ehm...steg 1?

Det är okej att sätta ner foten ibland. Verkligen okej.
Förutom allt jag måste göra finns det en hel del som jag vill göra som, skriva en krönika om respekten mellan lärare, elev skillnader och liknande.
Jag vill dra ihop ett nytt spännande projekt med musik.
v>
massa saker.

Lars Eriksson spelning.


Och jag skulle älska dig

Och jag skulle älska dig även om du inte tycker som jag.

Opera

Prova lär dig opera.
Tänk vad coolt.
Partytrick.se jadå

Mycket

Det är så ofantligt mycket att göra nu att jag påminner om en blondinbella wannabe som balanserar olika projekt på stortån samtidigt som jag försöker skypa och ligga i badet. Underbar combo!
Kom ihåg att du får misslyckas och du behöver inte försöka vara bäst i allt, det är bara jobbigt för dig själv i längden.

Till dig själv

- Om du skypar lär då inte motparten hur man printscreenar. Helt ofantligt vilka fula bilder det kommer upp.
- Du klarar inte av att äta en hel kladdkak smet, snarare 1/4 del. Så sluta göra hela, bara sjukt onödigt.
- Gå förihelvete och lägg dig i tid. Annars blir du svin dryg.
Och kom ihåg. Man kan vara två stycken i en tjocktröja det gäller bara att göra plats för den andra.

Jag har tur

Jag har tur. En av mina absoluta idoler (om man nu fortfarande använder ordet idol..?) är Håkan Hellström. När jag såg honom igårkväll och jag var en halv meter ifrån honom väcktes min inre fjortis vid liv. Jag skrek och hojtade som en galning med ett hopp om att få rör vid honom. Vi två långa sekunder några låtar innan pekade han på mig och tittade in i mina ögon. Jo jag vet det låter som det låter men lyssna innan du klankar ner på vad du själv skriver Amanda.
Det jag såg när jag tittade in i Håkan hellströms ögon var inte artisten, idolen, megastjärnan utan det var en helt vanlig svensson med bruna ögon ganska lockigt fint brunt hår.
Kom ihåg detta när du blir gammal Amanda
- I dina ögon kan personen vara världens största men inombords tvärtom
- Det är tillåtet att skrika som en fjortis när ens idol är i närheten. You may be förlåten!

Håkan Hellström


Loppis ett oroväckande fenomen

Idag var jag och en vän på loppis. Just denn loppis är en gång i månaden inomhus i ett ruggit hus. Iallafall. Innan portarna slogs upp ställde sig folket likt tigrar på jakt. De knuffades och puffades, kollades snett. Något de alla hade gemensamt var målet, att snabbt komma in i loppishuset och alla fynd. Ungefär som ett vilddjur som inte ätit på länge, byt då ut vildjuret mot ernst och greta 50 +. Ack vilken rolig syn.

RSS 2.0