Kärlek

Att vara uppe till klockan tre på natten och gå upp dagen efter för att jobba bara för att orden inte vill ta slut.
Att få vakna upp och somna bredvid den man älskar.
Att få se han gå ut ur duschen med håret åt alla håll, handduken slarvig runt magen och med några ögon som frågar, "vad är det?" och man vill bara skrika DU, DET ÄR DU, HELA TIDEN, ÄR DET DU DU DU.
Men istället så rycker man på axlar och slänger fram ett casual, ah ingenting tönt.
Att ha så tyst sex att man kan höra en knappnål falla, för inte vill man att några andra ska vakna i rummet intill. Nej tyst och jätte mörkt och alldeles konstigt bra.
Att han säger jag älskar dig i ett regnigt Köpenhamn med blåsten sådär filmaktigt i håret och något som från början var ett onödigt litet bråk om ett missförstånd blir istället den finaste stunden någonsin. Och att inte vilja lämna stunden utan står kvar och håller om varandra så länge att dom andra vännerna stampar och har sig, men man märker ingenting alls faktiskt för just då fanns bara det.
"I'm nost just in love with you, I love you. I've been wanting to say for a long time. I love you so much, every part of you"
Ungefär sådär och det ger tårar bara man tänker på det.
Det finns miljoner saker egentligen. Glöm aldrig Amanda hur förälskad du är just nu, hur lycklig du är och hur snabbt två år kommer gå innan han bor här!

Kommentarer
Postat av: Vicky

men ahhh. låter helt fantastiskt fint.

2011-09-06 @ 23:47:32
URL: http://vickys.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0